Elinvoimaista ja kestävää työelämää ammattikasvatuksella -webinaarisarja käynnistyy syyskuussa

 

 

 

 

 

Työelämän laaja-alaisiin kehittämistarpeisiin ja kompleksisiin ongelmiin tarvitaan työelämälähtöistä oppimista ja ammattikasvatustutkimusta.

Syksyn 2022 ja kevään 2023 aikana Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ja OKKA-säätiö järjestävät yhdessä ammattikorkeakoulujen Ammatillisten opettajakorkeakoulujen muodostaman verkoston kanssa webinaarisarjan. Sarjassa pureudutaan elinvoimaisen ja kestävään työelämän kehittämistarpeisiin ja siihen, miten koulutuksella vastataan näihin odotuksiin.

Tule ammattikasvatuksen aamukahveille torstaisin klo 8.00–9.30 vahvistamaan osaamistasi!

Syksyn teemat ja ajankohdat ovat:

15.9. Ammatillisen koulutuksen tulevaisuuden osaaminen -webinaari

10.11. Pedagoginen johtaminen uudessa maailmanjärjestyksessä
Webinaaritallenne: https://youtu.be/Q6ffLEYKMSw

8.12. Kestävä kehitys: Sivistys ja osaaminen ekologisen jälleenrakennuksen maailmassa
Webinaaritallenne löytyy tästä linkistä.

Webinaarisarja on ensimmäinen yhteistuotanto työelämälähtöisen oppimisen ja ammattikasvatuksen tutkijoilta. Suomessa Ammattikorkeakoulut ja niiden opettajakorkeakoulut vastaavat merkittävästä osasta ammattikasvatukseen ja työelämäläheiseen oppimiseen liittyvästä tutkimuksesta.

Kevään 2023 webinaaritarjonta ilmoitetaan myöhemmin ja siihen voi tutustua osoitteessa https://akakk.fi/aokk-vaikuttaa/. Webinaarien tallenteet ja blogikirjoitukset tullaan tallentamaan syksyn aikana osoitteeseen: https://akakk.fi/aokk-vaikuttaa/

Tervetuloa mukaan!

Webinaarisarjan mainos PDF-muodossa

Julkaistu: 8.9.2022

Ammattikasvatuksen aikakauskirja