Tilaa lehti

Tilaamalla Ammattikasvatuksen aikakauskirjan saat uusinta ammattikasvatuksen tutkimustietoa, voit osallistua keskusteluun kirjoittajien kanssa ja saat kehittäviä ideoita lehden katsauksista ja asiantuntijahaastatteluista.

Ammattikasvatuksen aikakauskirja ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Vuosikerran tilaushinta kotimaahan on 30 euroa, ulkomaille 40 euroa ja opiskelijoille 20 euroa. Irtonumeron hinta on 10 euroa/kpl. Voit myös tehdä toistaiseksi voimassaolevan kestotilauksen.

Ammatillisen koulutuksen tutkimusseura OTTU ry:n jäsenet saavat aikakauskirjan jäsenetuna.

Tilaaminen

Voit tilata Ammattikasvatuksen aikakauskirjan suoraan kustantajalta: okka-saatio@oaj.fi.

Yksilöithän viestissäsi tilauksesi (yksittäisnumero-, vuosi- tai kestotilaus), ilmoitat mahdollisesta opiskelijastatuksestasi sekä annat osoitetietosi aikakauskirjan postittamista varten. Vahvistamme tilauksesi erillisellä vastausviestillä.

Mikäli valitset kestotilauksen, huomaathan, että tilauksesi jatkuu ilman erillistä ilmoitusta ja päättyy vasta, kun itse ilmoitat kustantajalle sen päättämisestä. Mikäli päätät tilauksesi keskellä vuotta, olet velvollinen suorittamaan maksun aikakauskirjanumeroista, jotka ovat ehtineet ilmestyä ennen tilauksesi päättämistä.

 

Ammattikasvatuksen aikakauskirja